Paris

Opplev magiske Paris, byen er alt du forventer og mye mer!

Paris er kjent som kjærlighetens by, og det er romantikk i luften i denne vakre hovedstaden med alle de sine storslåtte byggverk og berømte severdigheter som Champs Élyseés, Triumfbuen, Eiffeltårnet, Louvre, Operaen, Sacré Cœur, Montmartre – byen er et kunstverk i seg selv.

Ta deg tid til å vandre rundt og snuse inn luktene, la synsinntrykkene feste seg, slipp storbyens atmosfære under huden.

En båttur på Seinen er en fin måte å oppdage Paris på. Nyt lunsj eller middag om bord, og se alle lysene tennes i storbyen om kvelden.

Eller hva med en ekte fransk kabaret i Paris-natten? Et show på Moulin Rouge, Lido eller Paradis Latin er en opplevelse for livet.

Det jødiske kvarteret ved vakre Place des Vosges er en by i byen, med fargerike hus og et yrende folkeliv.

Paris er ogsả gastronomi – kunst – mote! 

Muligheten for shopping og fornyelse er stor i motemetropolen Paris. Eller hva med en reise i Haute Couture sin verden?

Med guidet tur i den Parisiske moteverden rundt «Det gylne triangel», med Avenue Montaigne, Avenue Georges V, Avenue des Champs Elysees. Motehusene deler her et historisk triangel hvor de sloss om den beste plassen.

Et lite stykke ut av byen finner du VERSAILLES dette fantastiske byggverket som vitner om «Solkongens» storslagne selvbilde og en periode med geniale kunstnere. Spaser i den vakre slottsparken og hvorfor ikke ta en liten tur innom de to lystslottene til Kongene og Dronningene.

Unn deg en tur til Claude Monets hus og vakre hage i Giverny. Dette stedet var Monets kilde til inspirasjon for de mange maleriske verkene.

Rendez-Vous Frankrike
Champagne
- ta veien innom vinmarkene i Champagne
les mer
Åpne kartLukk kart
Paris
GIVERNY
GIVERNY