[vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text css=».vc_custom_1470645079268{margin-bottom: 12px !important;}»]

Vi tilbyr

[/vc_column_text][vc_column_text]Skreddersøm av ditt arrangement.

Rendez-vous Frankrike designer opphold for norske reiseoperatører, for vin- og cognacklubber eller andre grupper fra 8 personer til grupper på flere hundre.

Vi skreddersyr hver enkelt tur, og skaper den perfekte rammen for nettopp ditt arrangement. Alt legges til rette for at du skal kunne kombinere faglig utbytte med unike opplevelser og fransk livsglede.

Møter, kurs eller teambuilding foregår i nye og spennende omgivelser. Du som kunde kjenner dine behov, og vi har kompetansen på reisemålet.

Når turen starter har vi tatt oss av alt det praktiske. Du kan senke skuldrene og nyte opplevelsene med reisefølget ditt.

Vi tilrettelegger

Hoteller, transport, guider og reiseledere, restauranter og opplevelser.

Hos Rendez-vous Frankrike får gjestene en komplett løsning med reisearrangement og aktiviteter på stedet.

Når gjestene lander hos oss, er alle detaljer på plass. Transport og guide venter på flyplassen, og hotellet er booket. Vi legger vekt på å bruke sentrumshoteller i gangavstand til de fleste attraksjoner, restauranter, barer og handlegater.

Vi benytter norsktalende guider/reiseledere, så langt det lar seg gjøre, og de er alle lommekjente på valgte reisemål. En god reiseleder betyr mye for den gode opplevelsen ved å være på tur.

Våre utvalgte restauranter venter med mat og vin, noe som er en opplevelse i seg selv, og bidrar til å sette en spiss på oppholdet.

Det skal være enkelt å kombinere forretninger og fornøyelser. Alle utflukter og opplevelser er tilrettelagt ut fra dine ønsker og behov. Våre samarbeidspartnere står klare til å ta i mot din gruppe.

Med vår kompetanse på reisemålet kan vi skaffe hoteller, restauranter, møtelokaler og severdigheter som passer deg og ditt budsjett.[/vc_column_text][ultimate_info_banner banner_title=»Opplev Frankrike» banner_desc=»- gruppetur, firmatur eller tematur» button_text=»ta kontakt» button_link=»url:http%3A%2F%2Fwww.rendez-vous-frankrike.no%2Fkontakt-oss%2F|||» banner_image=»id^588|url^http://www.rendez-vous-frankrike.no/gml//wp-content/uploads/12240244_ml.jpg|caption^null|alt^null|title^12240244_ml|description^null» banner_size=»300″ ib3_alignment=»ultb3-img-center» overlay_color=»rgba(0,0,0,0.5)» button_color=»#ffffff» button_text_color=»#ffffff» button_text_hover_color=»#000000″ title_color=»#ffffff» desc_color=»#ffffff» ib3_background=»#ffffff» title_font_style=»font-weight:bold;»][/vc_column][vc_column width=»1/2″ css=».vc_custom_1470999763363{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 12px !important;padding-right: 12px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 12px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #eaeaea !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #eaeaea !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #eaeaea !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #eaeaea !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 5px !important;}»][vc_column_text][custom-facebook-feed][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]